Tuesday, July 7, 2009

dinner time..!

.
0 biacara anda

daddy! jangan curi2 pandang. fokus please!

pose..pose..pose


permandangan KL tetap sama! adeh!

my note : walau ape pun yg jadi, adik tetap macho!

readmore»»

Tuesday, June 30, 2009

Adik buat muka comel

.
0 biacara anda

video

Video terbaru adik. (30-06-09)

readmore»»

Saturday, June 27, 2009

pada hari itu.....hari hujan :p

.
0 biacara anda

Pada hari tu, adik terpaksa temankan mummy..owh! sangat bosan..lama betul mummy beli barang..adik asyik buli ayong tapi ayong lagi teruk! die buli adik..die saje bawa adik pusing2 dalam 'tempat' tu! saja taknak bagi adik kacau mummy. ape la..uhuhu

Lebih menyeksakan, mummy tu pun nak join sekaki membuli budak bawah umur seperti adik..inilah situasinye ;
(harap semua bersiap sediakan akal fikiran anda ye!)
kakak cantik : dik..dik! (nak marah dah..)
adik : huh..?? ye..?? (cover macho)
kakak cantik : (cuma nak bagitau yg mummy nak bayar kos barang yg die dok pilih dari tadi)
adik : adeh! berapa..?? (kononnye..)
kakak cantik : semua sekali, RM400
adik : huh..?? takpe, sayang mummy punya pasal..Yang..Yang :)
adik pun seluk tangan dalam poket. *tepuk dahi kemudiannye.

adik : adeh! lupa la. duit dalam tabung..
*ting! macam biasa, budak bijak mesti akal panjang..ahaha (gelak jahat)
adik : (call daddy)

adik : hello, daddy! kad kredit adik dah bayar tak..?? nak beli barang nih. ehemm..
daddy : alamak! daddy lupa la..!! *tepuk dahi sebab nyamuk gigit (adeh! @#$%^&)
adik : macamne ni..?? 'Yang' marah kang..haa...(nak takot2kan daddy..kononnye)

daddy : Kuih ! (adik panas hati..) dah settle la wahai manjaku, intan payung, berlian, kristal. kalau limit tu cukup beli la kedai tu sekali ye. agak - agak berlebih tu beli la PLAZA tu, alah! berapa la sangat..! untuk mummy gak :p *kiss

adik : huh?? ok daddy..roger gi keje..out ehehe

begitulah situasinye, nasib baik kad kredit telah diaktifkan..ehehe tengok la anak yg soleh! sayang mummy punya pasal! ehehe
p/s : cerita ini hanyalah rekaan semata - mata. guna la akal logik..lu pikir ar sendiri!!! (gelak jahat lagi..)
*hak cipta terpelihara jangan copy and paste, salin balik takpe..la la la*

readmore»»

upin dan ipin serta dot dot dot

.
0 biacara anda



p/s : nyum..nyum giler kentang..!!

readmore»»

Saturday, June 6, 2009

activiti adik (ganggu ayong) ehehe

.
0 biacara anda




p/s : inilah kerja adik setiap hari..

readmore»»

Friday, May 8, 2009

Orang Gaji Binatang

.
0 biacara anda

hi.
da lama adik tak manage blog ni. takde masa ler.
last month or last week. adik ada terlihat satu video kt TV3.
Pasal dera budak. disebabkan tak puas, adik tengok kt YOUTUBE.
Perghh!! sakit hati!! memang melampau orang gaji indon sekarang ni.
adik harap, mummy tak ambil orang gaji untuk jaga adik nanti..
GERRRUUUNNN!!!

Klik Link ni untuk lihat video : http://www.youtube.com/watch?v=PqBtfrp9Cgg&NR=1

p/s : adik sedang upload video ni..

readmore»»

time bergumbiira

.
0 biacara anda




readmore»»